Tervehdys sinulle, lukija!

 

Olemme varmasti onnellisia ja iloitsemme siitä yhdessä, että me saamme olla suomalaisia ja siitä, että Suomi on kristitty maa ja meidän lakimme ja asetuksemme on muodostettu kristittyyn maahan Raamatun sanan perustukselle alun perin. Meillä on mennyt hyvin. Asiat ovat tällä hetkellä hyvin Suomessa. Olemme kaikki varmasti tosi KIITOLLISIA tästä ajasta ja olosuhteista, joissa saamme elää.

Tervehdys sinulle, lukija!Kuten tiedämme ja totesin, alun perin Suomen lainsäädäntö perustui Raamatun kymmeneen käskyyn. Viime aikoina osa suomalaisia on kuitenkin halunnut lähteä tuosta turvallisesta Raamatun sanan ohjauksesta säätelemään lakeja meidän ihmisten mielen mukaiseksi. Sanotaan: minun mielestäni sen pitää olla näin, ja on niin monta ehdotusta kuin on ehdottajaa ja mennään kovin kauas siitä mikä on Jumalan sanan turvallinen ohjaus. Silloin ohjaa ihminen ei Herran Sana! Totesin, että meillä on asiat vielä hyvin, eikä olisi, jollei pohjana olisi ollut Jumalan sanan ohjaus. Näemme eri maita, joissa ei Jumalan sanaa edes tunneta, saatikka sitten pidetty lakien ja asetusten pohjana ja perustana. Noissa maissa huomaakin, ettei elämä ole turvallista kansalaisilleen. Olemme Suomessakin lähteneet poikkeamaan Sanasta; mietin kanssasi sitä, miten meidän käy kun poikkeamme Jumalan turvallisesta ja rakkaudellisesta sanasta.

Raamatussa Matteuksen evankeliumin 4. luvussa kerrotaan, kuinka Jeesusta kiusattiin erämaassa 40 päivää. Kun Jeesukselle sitten tuli nälkä, niin kuin ihan luonnollisestikin tulee 40 päivän paaston jälkeen, niin kiusaaja ilkkui: ”Jos olet Jumalan poika niin käske näiden kivien muuttua leiväksi”. Jeesus vastasi: ”Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta joka Jumalan suusta lähtee”. Hän korosti Jumalan Sanaa ruokaakin tärkeämmäksi. Sana on annettu rakkaudelliseksi ohjaukseksi, rajoiksi meille ihmisille. Tiedetään, että lapsille turvalliset rajat on tärkeitä, samoin yksilöille, yhteisöille ja kansakunnillekin. Tässä globalisoituvassa maailmassa on meneillään suuria muutoksia, on pakolaisia, on syrjäytyneisyyttä ja leipäjonoja. Onneksi on leipäjonot josta tarvitsevat voivat saada ruokaa, kiitos toimivien seurakuntien.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan alkaessamme luisumaan pois turvallisesta Jumalan sanan ohjauksesta, mitä Jumala sitten meille suo ja antaa, jää nähtäväksi, Hän näkee kaiken ja toimii kuuliaisuutemme mukaan. Kuuliaisuus on parempi kuin uhri. Sana, joka on Jeesus, kuvataan Raamatussa myös kallioksi. Mietipä vähän, jos kotimme olisi kalliomaaperällä, joka yhtäkkiä murtuu alta vaikka maanjäristyksen seurauksena, miten kodin käy. Tai tietä, joka menee kallioisen vuoren reunaa ylöspäin, kallio murtuisi, johon se tie on louhittu, miten käy. Ajatellaanpa meidän suomalaisten kohdalla, miten meidän käy, kun me murennamme tietoisesti tätä Kristus-kalliota, luopumalla Jumalan sanan ohjauksesta. Murtuuko meidän perustus ihmisinä, kansana, kun hylkäämme uskon Jeesukseen ja Jumalan sanaan, joka ohjaa meitä turvallisesti. Raamatun sanaa ei ole annettu meidän kiusaksi, vaan turvaksi rakkaudessa Jumalalta!

Jatketaan matkaa turvallisin mielin rukoillen, kuuliaisina Raamatun ilmoitukselle, uskossa Vapahtajaamme Jeesukseen ja Hänen lupauksiinsa!

Elina

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)