Se on täytetty

 

Näin pääsiäisen jälkeen haluaisin muistella kanssasi erästä aikaa elämässäni. Ehkä sinä ja läheisesi voisitte vahvistua rukoustaistelussanne jonkun puolesta kokemuksieni vahvistamana. Kaikilla meillä on joskus hätä jostakin.

Olen käynyt kauan sitten (10 v) läpi syövän, jota lääketieteellisesti hoidettiin kahdella kantasolusiirrolla. Toivuin syövästä lopulta hyvin, josta olen kovasti kiitollinen. Toisen kantasolusiirron aikana kuntoni ja vastustuskykyni laskettiin täydellisen nollaan sytostaateilla. Olin niin heikkona etten jaksanut mitään, en puhua puhelimeen läheisilleni, saatikka muiden kanssa, en jaksanut yksinkertaisesti mitään. Kaikki syömisenikin tulivat ylös, joten en kyennyt syömäänkään. Mutta oli ihmisiä, ystäviä, jotka tietämättäni rukoilivat ja lähettivät minusta esirukouspyyntöjä ympäri maailman. Myöhemmin, jo parannuttuani sain kuulla, että rukouspyynnöt puolestani olivat levinneet Amerikan mantereelle, Kiinaan, Australiaan, siellä asti ihmiset muistivat minua rukouksin. Heikkouteni sumuisuudessa en siinä uskovanakaan jaksanut päästellä enkä lausua mitään hienoja rukouksia, opittuja tai opetettuja. Ollessani siinä lähes tiedottomana jo, mieleeni nousi ajatus; nyt minun elämäni päättyy. Ajatus ei sen kummemmin vaivannut tai pelottanut minua, enkä jaksanut sitä käsitellä mitenkään, totesin vain. Rekisteröin kyllä hoitajien käynnit, mutta en jaksanut heidän kehotuksiinsa mitenkään reagoida. Sitten kuin jostain piilosta siinä heikkouden sumussa nousi mieleeni yksi sana: JEESUS. Se oli ainut sana jota toistelin siellä sumuisessa sairauden maailmassani ajatuksissani. En sitä kokenut rukoukseksi, enkä oikein edes ymmärtänyt, enkä jaksanut miettiä miksi Jeesus-nimeä toistin silloin kun jaksoin, vaikka olen uskova. Lausuin vain nimeä Jeesus ja koitti päivä, että huomasin rekisteröiväni asioita paremmin ympärilläni, jaksavani vähitellen enemmän, puhua jopa puhelimeen. Kuntoni oli lähtenyt kohentumaan. Jälkeenpäin on helppo todeta asioita, kuten se, että ympäri maailmaa huudettiin Herran Jeesuksen puoleen rukouksia puolestani. Ne kuultiin taivaassa ja vaikuttivat, että yksi nimi, yksi sana, Jeesus tuli ajatuksiini, vaikka tajuntani oli muuten tyhjää.

Raamatun Jumala sanoo: ”Avuksesi huuda minua hädän päivänä, minä tahdon auttaa sinua ja sinun pitää kunnioittaman minua”. Kohdallani tuo Raamatun sanan lupaus toimi ja vaikutti paranemiseeni. Siitä seurannut KIITOLLISUUTENI oli sydämestäni nousevaa. KUNNIOITUKSENI JUMALAAN, HÄNEN KAIKKIVALTIUTEENSA oli jotenkin suurempaa, todellisempaa kuin aiemmin, se syntyi kuin itsestään suuremmaksi kaiken tapahtuneen jälkeen. Ymmärrän tuon Raamatunpaikan ”avuksesi huuda” ja sen mitä Jeesus ristillä tarkoitti sanoessaan ”se on täytetty”. Lienetkö Jeesukseen uskova vai et, mutta Jeesus sanoi ristillä kuollessaan sanat, SE ON TÄYTETTY, täydellinen lupaus siitä, ettei meitä hylätä eikä jätetä, kun Häntä avuksi huudamme. Hän, Hänen Henkensä saavuttaa meidät sielläkin missä oma ymmärrys ei enää pelitä. Hän tahtoo auttaa meitä, sanoo Raamattu.

Kaiken edellisen kokeneena haluan kannustaa ja innostaa sinua esirukoilemaan ihmisten ja itsesi puolesta, vaikka ulospäin näyttäisi kuinka toivottomalle. Jaksa rukoilla, jakaa esirukouspyyntöjä, niin Jeesus toimii ja vastaa. Ehkä se ei tapahdu samoin kuin kohdallani, mutta Kaikkivaltias Jumala on kaikki tietävä ja näkevä. Hän löytää kanavan minkä kautta tavoittaa ihmisen ja auttaa. Raamattu ilmoittaa kuinka kaikki on täytetty Jeesuksen sovitustyössä, uskotaan se, kokeillaan hädässämme rukoilua, mitä Herra meille vastaa, niinkö kuin pyydämme vai onko Hänellä toisenlainen vastaus. Voi kuinka hartaasti toivonkaan sinulle ihania ja ihmeellisiä rukousvastauksia elämääsi ja silloin erikoisesti, jos sinulla on hätä. Uskotaan Jeesukseen ja Jumalan rakkauteen, rukoillaan!

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)
randomness